fbpx

Τάνακ: “Δεν ήταν επιτυχημένη η παρουσία στη Hyundai”

Τάνακ: “Δεν ήταν επιτυχημένη η παρουσία στη Hyundai”

Μία μικρή επισκόπηση όσων συνέβησαν εντός του 2022 και συνολικά της τελευταίας τριετίας που βρέθηκε στη Hyundai έκανε ο Οτ Τάνακ. Ο πρωταθλητής του WRC του 2019 χαρακτήρισε μη επιτυχημένη την παρουσία του στην κορεατική ομάδα την περίοδο 2020-2022 λόγω μη κατάκτησης κάποιου νέου τίτλου, ωστόσο από τη φετινή σεζόν κρατάει τις δύο νίκες σε Φινλανδία και Βέλγιο, ενώ αφήνει όλα τα δεδομένα ανοικτά για το μέλλον του, που θα είναι βέβαια μακριά από τη Hyundai.

“Ήρθαμε στη Hyundai για να δώσουμε μάχη για ακόμη ένα πρωτάθλημα, όμως δεν τα καταφέραμε. Προφανώς, δεν ήταν επιτυχημένη η παρουσία. Έκανα όμως κάποιους καλούς φίλους που θα τους έχω σε όλη μου τη ζωή, οπότε άξιζε.

Η νίκη στο Ράλι Φινλανδίας ήταν καλή, από τη στιγμή που ο Ροβάνπερα ήταν αυτός που περίμεναν όλοι να νικήσει, ενώ και η νίκη στο Ράλι Βελγίου επί του Νεβίλ ήταν ωραία.

Στην Ιαπωνία κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ξέραμε πως μας έλειπε ταχύτητα από το αυτοκίνητο στην άσφαλτο, αλλά δεν νομίζω πως μπορούσε αυτό το αυτοκίνητο να δώσει κάποια παραπάνω ταχύτητα.

Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο συμβόλαιο. Θα επιστρέψω σπίτι και θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάναλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα