fbpx

F1: Διαψεύδει τα περί απομάκρυνσης του Μπινότο η Ferrari

F1: Διαψεύδει τα περί απομάκρυνσης του Μπινότο η Ferrari

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport η Ferrari σκοπεύει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ματία Μπινότο, κάτι που η ομάδα διέψευσε.

 Ο Μπινότο, ο οποίος βρέθηκε στη θέση του επικεφαλής της ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 τον Ιανουάριο του 2019, είδε τη Ferrari φέτος να έχει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά μονοθέσια των τελευταίων σεζόν ωστόσο μία σειρά λαθών στην στρατηγική έφεραν εκτός μάχης για τον τίτλο τον Σαρλ Λεκλέρ και τον Κάρλος Σάινθ ενώ η σκουντερία συνεχίζει να ελπίζει για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα των κατακευαστών.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πτώση στην απόδοση της ομάδας οδήγησε τον επικεφαλής της εταιρείας, Τζον Έλκαμ, στην απόφαση να αντικαταστήσει τον Μπινότο από την 1η Ιανουαρίου του 2023 και να φέρει στη θέση του τον Φρεντ Βασέρ της Alfa Romeo.

 Η Ferrari με ανακοίνωσή της μέσω social media διαψεύδει τις φήμες περί απομάκρυνσης του Μπινότο χαρακτηρίζοντας τα όποια δημοσιεύματα ως ανυπόστατα. Ο Βασέρ είχε οδηγό τον Λεκλέρ στην παρθενική σεζόν του Μονεγάσκου το 2018 στην Alfa Romeo και διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Ferrari καθώς η ομάδα χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια τους κινητήρες της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα