fbpx

F1, Γκραν Πρι Βραζιλίας: Έδωσε εξηγήσεις ο Φερστάπεν (vid)

F1, Γκραν Πρι Βραζιλίας: Έδωσε εξηγήσεις ο Φερστάπεν (vid)

Ο Μαξ Φερστάπεν υπεραμύνθηκε της απόφασής του να κρατήσει την έκτη θέση στο Γκραν Πρι Βραζιλίας παρά τις εντολές που δέχθηκε από τη Red Bull.

 Ο Ολλανδός είναι ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής και ο ομόσταβλός του, ο Σέρτζιο Πέρεζ, θα είχε ευνοηθεί αν τον άφηνε να περάσει μπροστά του. Παρά τις ομαδικές εντολές ωστόσο ο Φερστάπεν κράτησε τη θέση του με αποτέλεσμα ο Πέρεζ να ισοβαθμεί με τον Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari πριν τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι.

 «Έχω τους λόγους μου για αυτό», είπε ο Ολλανδός. «Το συζητήσαμε αυτό. Πιστεύω ότι ήταν καλό που επιτέλους καθίσαμε μαζί και μιλήσαμε και βασικά προχωράμε μπροστά. Το θέμα είναι ποιος θα τερματίσει μπροστά. Αν χρειαστεί βοήθεια θα είναι εκεί αλλά είναι καλό που μιλήσαμε για αυτό και ξεκαθαρίσαμε τα πάντα».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα βέβαια ο Φερστάπεν είχε πει: «Σας το έχω ήδη πει, μην μου το ζητήσετε ξανά, εντάξει; Είμαι σαφής; Σας έδωσα τους λόγους μου και επιμένω». Από την πλευρά του ο Πέρεζ σχολίασε: «Δείχνει ποιος πραγματικά είναι. Μετά από όσα έκανα για εκείνον, είναι λίγο απογοητευτικό για να είμαι ειλικρινής. Είμαι πραγματικά έκπληκτος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα