fbpx

F1: Αναποφάσιστη η Mercedes για τον εφεδρικό οδηγό του 2023

F1: Αναποφάσιστη η Mercedes για τον εφεδρικό οδηγό του 2023

Η Mercedes δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για τον οδηγό που θα έχει εφεδρικό ρόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 του 2023 παρά τις φήμες περί συμφωνίας με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο.

 Ο Αυστραλός επιβεβαίωσε ότι δεν θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά έχοντας χάσει τη θέση του στη McLaren ωστόσο ο νικητής οκτώ Γκραν Πρι παραμένει συγκεντρωμένος στο να μείνει στο χώρο έστω και με το ρόλο του εφεδρικού οδηγού. Ο Ρικιάρντο έχει ακουστεί στο ρόλο του εφεδρικού οδηγού και για τη Red Bull ωστόσο επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει.

 Σε ερώτηση για τις φήμες περί συμφωνίας, ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, είπε ότι ο Αυστραλός έχει μιλήσει με κάποιες ομάδες για το ενδεχόμενο μίας συμφωνίας, μεταξύ εκείνων και με τη Red Bull. «Μας αρέσει καθώς είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας», είπε. «Δεν είμαστε ωστόσο σε θέση να αποφασίσουμε ποιος θα είναι ο εφεδρικός και τρίτος οδηγός».

 Η Mercedes είναι σε αναζήτηση νέου εφεδρικού οδηγού για την επόμενη χρονιά καθώς οι πρώην κάτοχοι της θέσης, Νικ Ντε Φρις και Στόφελ Βαντόρν, έχουν επιλέξει διαφορετικούς δρόμους. Ο Ντε Φρις θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με την AlphaTauri ενώ η Aston Martin ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Βαντόρν θα είναι ο εφεδρικός της οδηγός μαζί με τον πρωταθλητή F2, Φελίπε Ντρούγκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα