fbpx

Οζιέ: “Θα είναι μία πρόκληση αυτό το ολοκαίνουργιο Ράλι”

Οζιέ: “Θα είναι μία πρόκληση αυτό το ολοκαίνουργιο Ράλι”

Πανέτοιμος για τη δοκιμασία του Ράλι Ιαπωνίας δηλώνει ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος οδηγός της Toyota αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Ιαπωνία επιστρέφει μεν στο καλεντάρι του WRC έπειτα από 12 χρόνια, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα. Σε αντίθεση με τους στενούς χωμάτινους δρόμους του παρελθόντος, φέτος οι οδηγοί θα πρέπει να κινηθούν σε ασφάλτινα τερέν και όλοι προετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτή τη δοκιμασία.

“Είμαι ενθουσιασμένος ενόψει του Ράλι Ιαπωνίας. Ήταν απογοήτευση το ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια το Ράλι έπρεπε να ακυρωθεί, μιας και για εμάς στην Toyota ήταν ο πιο πολυαναμενόμενος αγώνας.

Λατρεύω αυτή τη χώρα και έχω όμορφες αναμνήσεις αυτό αυτό το μέρος. Αγωνίστηκα μόνο μία φορά εδώ στο παρελθόν και νίκησα (το 2010), άρα θα υπάρχει και λίγη πίεση για να προσπαθήσω να κρατήσω το ρεκόρ νικών μου στο 100%.

Αυτό το ράλι θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με το παρελθόν και θα είναι και αρκετά απαιτητικό, από όσα έχω δει έως τώρα. Ωστόσο, πάντοτε μου άρεσαν οι προκλήσεις και ένα ολοκαίνουργιο Ράλι, με τους πάντες να ξεκινούν από το μηδέν και να πρέπει να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν συντομότερα, είναι μία τέτοια πρόκληση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Οζιέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα