fbpx

Formula E: Αποκαλυπτήρια για την Porsche τρίτης γενιάς (vid)

Formula E: Αποκαλυπτήρια για την Porsche τρίτης γενιάς (vid)

Η Porsche παρουσίασε το μονοθέσιο τρίτης γενιάς με το οποίο θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων του 2023, τη Formula E, με την κωδική ονομασία 99X. Οπτικά το όχημα αφήνει το λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα με το μαύρο πλέον να επικρατεί με μερικές μόνο πινελιές λευκού και κόκκινου.

 Νέος οδηγός της ομάδας ο Πορτογάλος Αντόνιο Φέλιξ Ντα Κόστα, ο οποίος αποχώρησε από την DS Techeetah με την οποία πήρε τον τίτλο το 2020 με τον ίδιο να δηλώνει ότι εξοικειώθηκε άμεσα με την ομάδα και είναι έτοιμος να αρχίσει το πρόγραμμα δοκιμών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 Ομόσταβλός του θα είναι ο Γερμανός Πάσκαλ Βερλάιν ο οποίος σημείωσε την πρώτη νίκη στην ιστορία της Porsche στην συγκεκριμένη διοργάνωση, την περασμένη σεζόν στο Μεξικό. «Το νέο μας μονοθέσιο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα εμπρός. Είναι ελαφρύτερο και ισχυρότερο από τον προκάτοχό του και αυτό φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός οδηγού αγώνων», είπε ο Ντα Κόστα. «Ως καινούργιος στην ομάδα της Porsche, τις τελευταίες εβδομάδες γνωρίζομαι με τους μηχανικούς και τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να βρω τη θέση μου. Η ομάδα με έχει διευκολύνει πολύ και αισθάνθηκα άνετα από την πρώτη στιγμή».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα