fbpx

F1, Λιούις Χάμιλτον: «Μας περιμένει μία τεράστια ανηφόρα»

F1, Λιούις Χάμιλτον: «Μας περιμένει μία τεράστια ανηφόρα»

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχει αμφιβολία για το μέγεθος της αποστολής που έχει η Mercedes ώστε να επιστρέψει στη διεκδίκηση τίτλων λέγοντας ότι η αποστολή αυτή είναι μία τεράστια ανηφόρα.

 Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής F1 παραμένει χωρίς νίκη στην σεζόν με δύο αγώνες να απομένουν, σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι. Σε περίπτωση που κλείσει τη χρονιά χωρίς να αλλάξει κάτι ο 37χρονος για πρώτη φορά στα 15 χρόνια της καριέρας του θα ολοκληρώσει μία σεζόν χωρίς να έχει βρεθεί έστω μία φορά στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

 «Ο λόφος που έχουμε να ανέβουμε είναι τεράστιος. Για εμάς, είναι σημαντικό να φανταστούμε την πρόκληση ως το πιο απότομο και σκληρό βουνό επειδή αν θεωρούμε ότι είναι κάτι φυσιολογικό, δεν θα πετύχουμε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Υπάρχει πολλή δουλειά που έχουμε ήδη κάνει για να κατανοήσουμε που βρισκόμαστε, τι πήγε λάθος στις προηγούμενες αποφάσεις που πήραμε πέρυσι για φέτος. Για να κάνουμε τα σωστά βήματα για την επόμενη χρονιά, πρέπει να έχουμε την σωστή επικοινωνία, να μην υπάρχουν παρερμηνείες για τα όσα νιώθω στο μονοθέσιο και τι θέλω από αυτό και να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε το διάλογο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα