fbpx

F1, Κέβιν Μάγκνουσεν: «Κανένα πρόβλημα με τον Χούλκενμπεργκ»

F1, Κέβιν Μάγκνουσεν: «Κανένα πρόβλημα με τον Χούλκενμπεργκ»

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν δηλώνει ότι δεν θα έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ στη Haas στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 του 2023. Η Haas βρίσκεται σε φάση μελέτης των επιλογών της για τη δεύτερη θέση οδηγού καθώς όλα δείχνουν ότι είτε θα διατηρήσει τον Μικ Σουμάχερ είτε θα επιλέξει τον σαφώς πιο έμπειρο Χούλκενμπεργκ.

 Η επιλογή του Χούλκενμπεργκ προκαλεί ενδιαφέρον επειδή οι σχέσεις του με τον Μάγκνουσεν, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχουν περάσει από έντονες καταστάσεις στο παρελθόν. Στο Γκραν Πρι Ουγγαρίας του 2017, ο Μάγκνουσεν έβρισε τον Χούλκενμπεργκ κατά τη διάρκεια λεκτικής αντιπαράθεσης μετά από μία μάχη προς το τέλος του αγώνα διεκδικώντας θέση στους βαθμούς.

 «Νομίζω ότι το έχω πει πολλές φορές, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Νίκο», είπε ο Δανός. «Για την ακρίβεια τον σέβομαι πολύ ως οδηγό. Πραγματικά δεν τον γνωρίζω ως άτομο αλλά σίγουρα ως οδηγό πάντα τον σεβόμουν, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια, δεν έχω και άποψη για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να είναι στο άλλο μονοθέσιο. Ο Μικ κάνει καλή δουλειά αυτή την στιγμή, είχε κάποια προβλήματα στην αρχή της χρονιάς και μερικά ατυχήματα αλλά σίγουρα είναι ταχύτερος τώρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα