fbpx

Έβανς: “Το φετινό αυτοκίνητο απαιτεί περισσότερο να προσαρμόζεται ο οδηγός σε αυτό”

Έβανς: “Το φετινό αυτοκίνητο απαιτεί περισσότερο να προσαρμόζεται ο οδηγός σε αυτό”

Μία εξήγηση των διαφορών που χαρακτηρίζουν το περσινό του αγωνιστικό αυτοκίνητο με το φετινό επιχείρησε να δώσει ο Έλφιν Έβανς. Ο οδηγός της Toyota ανέφερε χαρακτηριστικά πως πέρσι ήταν πιο εύκολο να ρυθμίσει η ομάδα το αυτοκίνητο πάνω στο στυλ του οδηγού, ενώ φέτος είναι περισσότερο έντονα αναγκαίο ο οδηγός να τροποποιήσει το στυλ του για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αυτοκινήτου.

Έστω και έτσι, ο Ουαλός οδηγός έχει πάρει φέτος τέσσερις φορές τη δεύτερη θέση σε αγώνα του WRC και πλέον προετοιμάζεται για το Ράλι Ιαπωνίας που θα ρίξει την αυλαία της σεζόν.

“Πιστεύω πως το κλειδί βρίσκεται στο περσινό μας αυτοκίνητο. Εκείνο είχε μία μεγαλύτερη ευχέρεια στο να δέχεται τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Φέτος, γίνονται περισσότερες ρυθμίσεις… του εαυτού σου και του στυλ σου για να προσαρμοστείς στο αυτοκίνητο, παρά το αντίθετο.

Για να μην παρεξηγηθώ, το αυτοκίνητο είναι φανταστικό. Αρκεί να δείτε τα αποτελέσματα που έχουμε πετύχει και θα το καταλάβετε. Ακόμη δουλεύουμε πάνω σε μερικά πράγματα, εγώ και όλη η ομάδα. Σίγουρα υπάρχει κοινό έδαφος που τα ‘θέλω’ του αυτοκινήτου και του οδηγού μπορούν να συναντηθούν μεταξύ τους”, ανέφερε ο Έβανς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα