fbpx

Εσπαργκαρό: “Αυτή ήταν η χειρότερη ημέρα της καριέρας μου”

Εσπαργκαρό: “Αυτή ήταν η χειρότερη ημέρα της καριέρας μου”

Το χειρότερο δυνατό φινάλε είχε το 2022 για τον Αλέιξ Εσπαργκαρό, αφού υποχρεώθηκε σε εγκατάλειψη λόγω κινητήρα στο Γκραν Πρι της Βαλένθια, τον τελευταίο αγώνα της σεζόν του Moto GP. Ο Ισπανός αναβάτης της Aprilia μπήκε στον αγώνα με καλές πιθανότητες να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στη γενική βαθμολογία, ωστόσο αυτή η ατυχία εκμηδένισε τα όποια σενάρια παρουσίας του στο βάθρο, στη γενική κατάταξη.

“Ήταν ένα πολύ απογοητευτικό φινάλε της σεζόν. Τα έδωσα όλα και ήταν το όνειρό μου να παλέψω για την τρίτη θέση. Το προηγούμενοι βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήξερα πως είχα μία καλή ευκαιρία επειδή ήμουν γρήγορος και ο Ενέα (Μπαστιανίνι) δεν ήταν τόσο. Άρα είχα καλές πιθανότητες, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των τελευταίων προηγούμενων αγώνων.

Ωστόσο, ο κινητήρας με εγκατέλειψε. Έπρεπε να εγκαταλείψω και ήταν πολύ κρίμα. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Αυτή ήταν η χειρότερη ημέρα της αθλητικής μου καριέρας, δίχως καμία αμφιβολία. Ο κινητήρας χάλασε, δεν γνωρίζω τον λόγο και αυτό ελάχιστα αλλάζει τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εσπαργκαρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα