fbpx

Η Ιστορία του Ράλι Σπριντ Βοιωτίας

Η Ιστορία του Ράλι Σπριντ Βοιωτίας

Το 2019, το Σωματείο ΕΛΛΑΔΑ επανάφερε στο προσκήνιο την ειδική διαδρομή «Σκούρτα», έπειτα από 11 χρόνια, διοργανώνοντας το 1ο Ράλι Σπριντ Βοιωτίας.

Σε έναν αγώνα που συγκέντρωσε 39 συμμετοχές, την έκπληξη πέτυχαν οι Κύπριοι Φοίβος Νικολάου-Σάββας Ζάκου που επικράτησαν με ένα Mitsubishi Lancer Evo IX. Το Κυπριακό δίδυμο τέθηκε επικεφαλής από την αρχή του αγώνα και όντας ταχύτερο και στα τρία περάσματα, δικαίως καρπώθηκε την πρώτη νίκη επί Ελληνικού εδάφους! Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Θέμης Χαλκιάς-Λεωνίδας Μαχαίρας, επίσης με Mitsubishi Lancer Evo IX, με τους Ιωάννη Μποζιονέλο-Βαγγέλη Παναρίτη να τερματίζουν τρίτοι με Lancer έκτης γενιάς.

Οι Πάνος Ισμαήλος-Χρήστος Μπακλώρης με Mitsubishi Lancer Evo IX και Σταμάτης Αθανάσουλας-Βασίλης Μπασιούκας με Subaru Impreza 555, ακολούθησαν.

Στα δικίνητα, οι Σταμάτης Παντιέρας-Βάσω Κουρτίδου με Honda Civic Type-R EP3 άφησαν πίσω τους ισχυρότερους συνδυασμούς. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι «Backo»-«Άρης Ιαβέρης» με Ford Fiesta R2 και οι Κωνσταντίνος Αντωνίου-Απόστολος Μακάριος με Ford Escort MKII.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα