fbpx

Ανάβαση Ψάθας: Αυλαία με σούπερ θέαμα και… τίτλους!

Ανάβαση Ψάθας: Αυλαία με σούπερ θέαμα και… τίτλους!

Η 1η Ανάβαση Ψάθας πέρασε ήδη στην ιστορία, με τους συμμετέχοντες να δίνουν τις δικές τους μάχες, όχι μόνον μεταξύ τους, αλλά και με τις καιρικές συνθήκες.

Η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής δυσκόλεψε ιδιαίτερα την κατάσταση, καθώς οι συνθήκες ήταν εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές του Σαββάτου.

Μολονότι οι χρόνοι απολύτως φυσιολογικά ήταν χειρότεροι απ’ αυτούς του Σαββάτου, το θέαμα ήταν εντυπωσιακό!

Τα βλέμματα φυσιολογικά στράφηκαν στον Πασχάλη Χατζημάρκο, καθώς με τη νίκη του στη Formula Saloon εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στην συγκεκριμένη ομάδα, έναν αγώνα πριν από το φινάλε της σεζόν. Ο Ντίνος Ζυγογιάννης τερμάτισε δεύτερος, αφήνοντας τον Σπύρο Μαυροειδάκο στην τρίτη θέση της κατηγορίας!

Ο Γιάννης Δασκαλόπουλος πέτυχε τη δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα στην Ομάδα Ν! Ο Παναγιώτης Σμυρναίος επικράτησε στη Ν έως 2 Λίτρα, αφήνοντας πίσω του τον Ευθύμιο Σούκουλη.

Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης ο Μιχάλης Ευθυμίου στον μεγάλο του αντίπαλο στην Ομάδα Α, Στάθη Κουκέα. Ο τοπικός οδηγός κέρδισε την κατηγορία, με τον Κουκέα να δυσκολεύεται στη βροχή και να τερματίζει δεύτερος. Τρίτος και μάλιστα στον πρώτο αγώνα της καριέρας του ολοκλήρωσε την 1η Ανάβαση Ψάθας ο μικρότερος υιός του Μιχάλη Ευθυμίου, Βασίλειος Δαμασκηνός. Στην Α έως 2 Λίτρα, ο Σταμάτιος Μάριος Δημητρόπουλος ήταν ταχύτερος χωρίς να απειληθεί από τους Θεόδωρο Καλαμαρά και Γιώργο Δήμου που συμπλήρωσαν το βάθρο της κατηγορίας.

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο δεύτερο σκέλος στην Ομάδα Ε, καθώς νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Παναγιώτης Ιωάννης Ευθυμίου ο οποίος αντεπιτέθηκε, αφήνοντας πίσω του τον νικητή της Ε έως 2 Λίτρα, Αθανάσιο Καραθανάση. Την τριάδα στην Ε συμπλήρωσε ο Χρήστος Λάππας που αν και ταχύτερος στο πρώτο σκέλος, δεν άντεξε την πίεση του Ευθυμίου. Το βάθρο της Ε έως 2 Λίτρα συμπλήρωσε ο Σταύρος Χατούπης.

Λίγο έλειψε να χάσει τη νίκη στα Ιστορικά ο Γιάννης Κάτσικας! Ο Γιάννης Καλαϊτζιάν ήταν ταχύτερος στο δεύτερο σκέλος, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του οδηγού του κόκκινου Escort, τερματίζοντας δεύτερος. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιώργος Μαγγιδάς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα