fbpx

Ανάβαση Ψάθας: Άλμα… τίτλου από τον Xατζημάρκο στο α’ σκέλος

Ανάβαση Ψάθας: Άλμα… τίτλου από τον Xατζημάρκο στο α’ σκέλος

Βήμα προς τη νίκη και τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου έκανε ο Πασχάλης Χατζημάρκος στη Formula Saloon, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στο α’ σκέλος της Ανάβασης Ψάθας! Ο Ντίνος Ζυγογιάννης δεν μπορεί να απειλήσει τον επικεφαλής της κατηγορίας, με τον Σπύρο Μαυροειδάκο να συμπληρώνει την τριάδα.

Ο Μιχάλης Ευθυμίου έχτισε από νωρίς διαφορά 5 δευτερολέπτων από τον μεγάλο του αντίπαλο, Στάθη Κουκέα στην Ομάδα Α! Τον τρίτο χρόνο στο πρώτο σκέλος πραγματοποίησε ο Αθανάσιος Μόσχος, χωρίς να απειλεί τους πρωτοπόρους, αφήνοντας τους Ανδρέα Νομικό και Βασίλειο Δαμασκηνό Ευθυμίου, πίσω του. Στην Α έως 2 Λίτρα, προηγείται ο Σταμάτιος Μάριος Δημητρόπουλος, ο οποίος δεν απειλείται από τους Θεόδωρο Καλαμαρά και Γιώργο Δήμου που έχουν ωραία κόντρα μεταξύ τους.

Απίστευτη μάχη στην Ομάδα Ε! Ο Χρήστος Λάππας απέκτησε προβάδισμα μετά το πρώτο σκέλος, αφήνοντας πίσω του τον Θανάση Καραθανάση και τον ταχύτερο στις χθεσινές δοκιμές, Παναγιώτη-Ιωάννη Ευθυμίου! Σταύρος Χατούπης, Δημήτρης Πλακουτσής και Βασίλης Ντέρμας ακολουθούν! Ο τελευταίος, μάλιστα, είχε κλαταρισμένο ελαστικό, χάνοντας αρκετό χρόνο. Το δεύτερο σκέλος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Ε!

Δεν δυσκολεύτηκε να θέσει τις βάσεις για τη νίκη στην Ομάδα Ν ο Ιωάννης Δασκαλόπουλος! Οι Παναγιώτης Σμυρναίος και Ευθύμιος Σούκουλης τον ακολούθησαν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στη Ν έως 2 Λίτρα.

Ο Γιάννης Κάτσικας είναι επικεφαλής στην κατηγορία των Ιστορικών, έπειτα από το πρώτο σκέλος αγώνα! Ο Γιάννης Καλαϊτζιάν είναι δεύτερος, ο οποίος δεν απειλεί και δεν απειλείται από τον Γιώργο Μαγγιδά που είναι τρίτος!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα