fbpx

Ανάβαση Ψάθας: Στο… νήμα ο Ευθυμίου ταχύτερος του Κουκέα στην «Α»

Ανάβαση Ψάθας: Στο… νήμα ο Ευθυμίου ταχύτερος του Κουκέα στην «Α»

Πολύ δυνατά ξεκίνησε η μάχη της ομάδας «Α» στην Ανάβαση Ψάθας. Στο πρώτο χρονομετρημένο πέρασμα των αγωνιστικών, ο «οικοδεσπότης» Μιχάλης Ευθυμίου με το εντυπωσιακό Ford Escort Cosworth WRC σημείωσε χρόνο 2.23.67 και ήταν για μόλις 210 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Στάθη Κουκέα με το Ford Fiesta R5, ο οποίος έκανε χρόνο 2.23.88.

Θυμίζουμε ότι πριν από την Ανάβαση Ψάθας ο Στάθης Κουκέας με 76 βαθμούς είναι πρώτος στην «Α», ακολουθούμενος από τον Μιχάλη Ευθυμίου με 65. Ο Κουκέας έχει συμμετάσχει έως τώρα σε τέσσερις αγώνες (Ομαλός, Κύμη, Πορταριά, Ριτσώνα), όπερ σημαίνει ότι με τη συμμετοχή του στην Ψάθα πληροί το άρθρο 30 παράγραφος 4 της προκύρηξης του Πρωταθλήματος, το οποίο προβλέπει πως «για να καταταγούν οι αγωνιζόμενοι στην τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος, πρέπει να έχουν εκκινήσει τουλάχιστον σε πέντε αγώνες».

Ο Ευθυμίου έχει έως τώρα τρεις εκκινήσεις (Κύμη, Ποερταριά, Ριτσώνα), επομένως για να διεκδικήσει τον τίτλο θα πρέπει να λάβει μέρος και στον έβδομο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στην Πιτίτσα. Θυμίζουμε, επίσης, ότι στην τελική βαθμολογία μετρούν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα κάθε οδηγού.

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην Α πραγματοποίησε ο γιος του Μιχάλη Ευθυμίου, Βασίλειος Δαμασκηνός. Σταμάτης Μάριος Δημητρόπουλος, Σταμάτης Βουλής και Γιώργος Δήμου οι τρεις ταχύτεροι στην Α έως 2 Λίτρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα