fbpx

Ανάβαση Ψάθας: Εντυπωσιακή συνέχεια στις χρονομετρημένες δοκιμές

Ανάβαση Ψάθας: Εντυπωσιακή συνέχεια στις χρονομετρημένες δοκιμές

Έξι δευτερόλεπτα πιο γρήγορος σε σχέση με το πρωινό του ανέβασμα ήταν ο Πασχάλης Χατζημάρκος στη Formula Saloon στο δεύτερομ ανέβασμα των χρονομετρημένων δοκιμών της Ανάβασης Ψάθας!

Ο Καλαματιανός Νίκος Παπαδόπουλος αυτή τη φορά πέτυχε την δεύτερη ταχύτερη επίδοση, αφήνοντας πίσω του τους Ντίνο Ζυγογιάννη και Σπύρο Μαυροειδάκο, οι οποίοι θα έχουν ωραία μάχη μεταξύ τους την Κυριακή!

Απάντησε ο Στάθης Κουκέας, βελτιώνοντας κατά πολύ τον χρόνο του στην Ομάδα Α! Ο Βασίλειος Δαμασκηνός Ευθυμίου πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση, εμπρός από τον Αθανάσιο Μόσχο. Ο Μιχάλης Ευθυμίου έχασε χρόνο στο δεύτερο ανέβασμα.

Ο Γιάννης Δασκαλόπουλος εκμεταλλευόμενος και την ανωτερότητα του Mitsubishi Lancer Evo IX βελτίωσε κι άλλο την επίδοσή του στην Ομάδα Ν, με τον Παναγιώτη Σμυρναίο να βρίσκεται πίσω του. Ο Ευθύμης Σούκουλης δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του εξαιτίας μηχανικής βλάβης, ενώ ο Χρήστος Ντέκας τούμπαρε με το Citroen Saxo VTS και τέθηκε νωρίς εκτός συνέχειας.

Δύσκολα θα χάσει τη νίκη την Κυριακή ο Παναγιώτης Ιωάννης Ευθυμίου στην Ομάδα Ε! Ήταν ο πιο γρήγορος και στο δεύτερο σκέλος των δοκιμών, αφήνοντας πίσω του τον Βασίλη Ντέρμα που κερδίζει τις εντυπώσεις στην Ε έως 2 Λίτρα. Οι Σταύρος Χατούπης, Χρήστος Λάππας και Αθανάσιος Καραθανάσης θα αναμετρηθούν για τη διάκριση στην Ε έως 2 Λίτρα στον αγώνα!

Ο Γιάννης Κάτσικας ανέβηκε ταχύτερα στο δεύτερο σκέλος στην κατηγορία των Ιστορικών. Βελτιωμένος σε σχέση με το πρωί εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλαϊτζιάν, με τους Γιώργο Μαγγιδά και Γιάννη Καλλή να τον ακολουθούν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα