fbpx

Ανάβαση Ψάθα: Δίχως αντίπαλο ο Χατζημάρκος στο α’ σκέλος των δοκιμών

Ανάβαση Ψάθα: Δίχως αντίπαλο ο Χατζημάρκος στο α’ σκέλος των δοκιμών

Με τον καιρό να αποδεικνύεται σύμμαχος των συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το πρώτο σκέλος χρονομετρημένων δοκιμών της Ανάβασης Ψάθας.

Ο Πασχάλης Χατζημάρκος απέδειξε πως δεν θα έχει αντίπαλο στον αυριανό αγώνα, πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση στη Formula Saloon στο πρώτο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμαστικών. Οι Ντίνος Ζυγογιάννης, Σπύρος Παπαδόπουλος και Σπύρος Μαυροειδάκος τον ακολούθησαν.

Ταχύτερα ανέβηκε στο πρώτο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμών στην Ομάδα Ν ο Ιωάννης Δασκαλόπουλος, με τον πιο γρήγορο στη Ν έως 2 Λίτρα, Παναγιώτη Σμυρναίο να τον ακολουθεί. Τρίτο ταχύτερο χρόνο στη Ν πραγματοποίησε ο Ευθύμης Σούκουλης, ενώ ο Χρήστος Ντέκας αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του.

Στην Ομάδα Α, ο Μιχάλης Ευθυμίου πέτυχε την καλύτερη επίδοση, αφήνοντας για λίγο πίσω του τον μεγάλο του αντίπαλο, Στάθη Κουκέα! Τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην Α πραγματοποίησε ο Βασίλειος Δαμασκηνός Ευθυμίου. Σταμάτης Μάριος Δημητρόπουλος, Σταμάτης Βουλής και Γιώργος Δήμου οι τρεις ταχύτεροι στην Α έως 2 Λίτρα.

Ο Παναγιώτης-Ιωάννης Ευθυμίου ήταν ο πιο γρήγορος στην Ομάδα Ε στο πρώτο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμαστικών του Σαββάτου. Ο διεκδικητής του πρωταθλήματος, Βασίλης Ντέρμας βρέθηκε πίσω του, εμπρός από τους Κωνσταντίνο Ντέκα και Δημήτρη Πλακουτσή.

Τέλος, στα ιστορικά ο Γιάννης Κάτσικας ήταν με σημαντική διαφορά ο ταχύτερος στο α’ σκέλος. Ακολούθησαν οι Γιώργος Μαγγιδάς και Γιάννης Καλλής, και οι τρεις με Ford Escort RS2000 MK2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα