fbpx

Motorsport Games: Στη Βαλένθια η διοργάνωση του 2024

Motorsport Games: Στη Βαλένθια η διοργάνωση του 2024

Με τρία χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό η Ιταλία αναδείχθηκε νικήτρια στα Motorsport Games, στο Πολ Ρικάρ της Γαλλίας ενώ η Βαλένθια στην Ισπανία θα φιλοξενήσει την επόμενη διοργάνωση στα τέλη του Οκτώβρη του 2024, ώστε να μην συμπίπτει με το πρόγραμμα της F1.

 Πεδίο δράσης θα είναι η πίστα Ρικάρντο Τόρμο και οι γύρω περιοχές και στόχος είναι να ξεπεραστεί ο αριθμός των 463 συμμετοχών στη δεύτερη έκδοση της ιστορίας στο Πολ Ρικάρ. Η οικοδέσποινα Γαλλία κατέλαβε τη δεύτερη θέση με τρία χρυσά μετάλλια ενώ το Βέλγιο πήρε την τρίτη θέση γενικής με δύο χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια.

 Η Ιταλία νίκησε στις κατηγορίες Rally4, Historic Rally και KCMG Formula 4 προτού πάρει το αργυρό στο GT Sprint. Η Ιταλία έκανε δικό της και το τρόπαιο AllStar για τα περισσότερα μετάλλια συνολικά στις δέκα κατηγορίες. Η Γερμανία, που κατετάγη 4η με 2 χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο, πήρε το τρόπαιο NewStar για τα καλύτερα αποτελέσματα σε αντοχή, σπριντ και σλάλομ karting, σλάλομ αυτοκινήτων, cross car νέων και Fanatec Esports.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα