fbpx

Motorsport Games: Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων η Ιταλία

Motorsport Games: Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων η Ιταλία

Η ομάδα της Ιταλίας ολοκλήρωσε τη φετινή έκδοση των Motorsport Games στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων, περνώντας μπροστά από τη Γαλλία στο τελευταίο αγώνισμα του Πολ Ρικάρ.

Η οικοδέσποινα Γαλλία ήταν μπροστά μετά τα τρία χρυσά μετάλλια της προτελευταίας ημέρας, ωστόσο δεν μπόρεσε να αυξήσει το σύνολό της ενώ Βέλγιο και Γερμανία ακολούθησαν την Ιταλία σε μία πολύ επιτυχημένη τελευταία ημέρα.

 Ο Αντρέα Κίμι Αντονέλι πήρε το τρίτο χρυσό της Ιταλίας το πρωί της τελευταίας ημέρας στον αγώνα F4 Cup. Ο οδηγός του τμήματος νέων της Mercedes στη F1 κυριάρχησε μετά την περίοδο αυτοκινήτου ασφαλείας αν και είχε πρόβλημα με έναν τραυματισμό στον καρπό από τις κατατακτήριες. Ο Πορτογάλος Μανουέλ Εσπίριτο Σάντο τερμάτισε δεύτερος μπροστά από τον Ισπανό Μπρούνο Ντελ Πίνο Βέντος.

Η Γαλλία έχασε την ευκαιρία για τέταρτο χρυσό στον τελικό του Junior Karting με τον Ζουλ Καραντά να χάνει τη νίκη μετά τον αγώνα καθώς δέχθηκε ποινή, με τον τίτλο να πηγαίνει στον Περουβιανό Αντρέας Καρντένας. Ο τελικός karting της μεγάλη κατηγορίας διεκόπη μετά από ένα χαοτικό πρώτο γύρο όπου οι 11 από τους 30 οδηγούς που εκκίνησαν αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν. Με τον Ισπανό Νάτσο Τουνόν και τον Σουηδό Τζόελ Μπέργκστομ να είναι μεταξύ όσων εγκατέλειψαν, η Έλι Γκολντστάιν από το Βέλγιο πήρε άνετα τη νίκη εκκινώντας από την πολ ποζίσιον. Ιταλία και Γαλλία ισοβάθμησαν στα χρυσά με την Ιταλία να επικρατεί καθώς είχε περισσότερες δεύτερες θέσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα