fbpx

Παυλίδης: «Θέλουμε να επικοινωνήσουμε παντού τα FIA Motorsport Games»

Παυλίδης: «Θέλουμε να επικοινωνήσουμε παντού τα FIA Motorsport Games»

Ο Νίκος Παυλίδης είναι παλιός γνώριμος στον χώρο των ελληνικών αγώνων. Με πλήθος συμμετοχών σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, όπως το Μόντε Κάρλο, η Μόντσα και φυσικά το «Ακρόπολις», ο πολύπειρος Θεσσαλονικιός οδηγός εκπροσώπησε τη χώρα μας στην κατηγορία Rally2 των FIA Motorsport Games, οδηγώντας ένα Skoda Fabia R5 με συνοδηγό τον επίσης πολύ έμπειρο Δημήτρη Αμαξόπουλο.

«Το Fia motorsport games τελείωσε! Θα θυμόμαστε για πάντα αυτό το μοναδικό γεγονός, αυτή τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Οχι μόνο χαρήκαμε με το συνοδηγό μου Δημήτρη τη συμμετοχή μας αυτή, αλλά ενδιαφερόμαστε να την  επικοινωνήσουμε παντού, ούτως ώστε τα επόμενα χρόνια να δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση αυτή, νέα παιδιά, από περισσότερες κατηγορίες. Για εμάς, τους μη επαγγελματίες, είναι απλά ένα σπορ όπως όλα τα αλλά. Γι’ αυτό η FIA επιμένει στον όρο Games!» τόνισε ο πολύπειρος Νίκος Παυλίδης.

Και συνέχισε αναφερόμενος στο δίδυμο ΧατζημάρκουΤσαούσογλου: «Στη διοργάνωση είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ως συμμετέχοντες , τους Πασχάλη Χατζημάρκο και Μάριο Τσαούσογλου! Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση, βλέποντας ένα νέο οδηγό , με έναν έμπειρο συνοδηγό στο πλάι, να είναι τόσο συγκροτημένος με μεγάλες οδηγικές ικανότητες και με τόσο θετική διάθεση».

Ο Νίκος Παυλίδης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν στην τελευταία ειδική, λέγοντας πως «αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα στην τελευταία ειδική διαδρομή, με την πεταλούδα γκαζιού. Μετά από προσπάθειες, βγάλαμε με το Δημήτρη το αυτοκίνητο από την ειδική. Ο Πασχάλης με το Μάριο, προς τιμήν τους, μόλις βγήκαν από την τελευταία ειδική και μας είδαν, σταμάτησαν αμέσως να μας βοηθήσουν! Ο Πασχάλης  σήκωσε τα μανίκια και έπιασε τα εργαλεία! Τέτοια παιδιά πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, έτσι μόνο θα ανεβούμε ένα σκαλοπάτι ως αγωνιζόμενοι…».

Ο Νίκος Παυλίδης ευχαρίστησε την ομάδα «H Sport» και όλα τα στελέγχη της για την προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς και «τον Γιώργο Μπράτσο, ως αρχηγό της ελληνικής αποστολής».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα