fbpx

FIA WEC: Στην Peugeot μέχρι το τέλος της καριέρας του θέλει να μείνει ο Ντι Ρέστα

FIA WEC: Στην Peugeot μέχρι το τέλος της καριέρας του θέλει να μείνει ο Ντι Ρέστα

Ο Πολ Ντι Ρέστα δήλωσε ότι θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να αγωνίζεται για την Peugeot στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής για το υπόλοιπο της καριέρας του.

 Πρώην οδηγός της F1 ο Βρετανός ήταν ένας από τους πρώτους έξι οδηγούς που ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα κατά την επιστροφή της στην κατηγορία την περασμένη χρονιά όταν παρουσίασε και το νέο της όχημα, το 9X8 Le Mans, με το οποίο παίρνει μέρος στην Hypercar.

 Ο ίδιος έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στον αγώνα της Μόντσα και μοιράστηκε τα οδηγικά καθήκοντα με τον επίσης βετεράνο από Γκραν Πρι Ζαν-Ερίκ Βερν και τον νεαρό Μίκελ Γιένσεν. Αν και βρέθηκε σχετικά αργά στην καριέρα του στην κατηγορία αγώνων sportcar, έχοντας περάσει και από το DTM μετά τη θητεία του στη F1, ο Ντι Ρέστα δήλωσε ότι θέλει να μείνει στην Peugeot για τα επόμενα χρόνια και για την ακρίβεια έως το τέλος της καριέρας του.

 «Ναι, απολύτως. Αυτό ήταν σαφές για εμένα από την στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα. Πάντα θέλεις να μπεις λίγο νωρίτερα αλλά μόλις έκλεισα τα 36 οπότε πιστεύω ότι μου έχουν μείνει αρκετά καλά χρόνια και εκεί βλέπω να ανήκω στο μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα