fbpx

F1: Έτοιμος για νέο συμβόλαιο με τη Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον

F1: Έτοιμος για νέο συμβόλαιο με τη Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον

Όπως όλα δείχνουν ο Λιούις Χάμιλτον θα συνεχίσει με την ομάδα της Mercedes στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 καθώς οι συζητήσεις θα αρχίσουν για το νέο συμβόλαιο.

 Η τρέχουσα συμφωνία ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν ωστόσο φαίνεται ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει μέλλον στο χώρο και την ομάδα. Στα 38 του ο ίδιος εξήγησε ότι οι συζητήσεις για τη νέα συμφωνία θα αρχίσουν σύντομα ώστε να επεκτείνει την παραμονή του στην ομάδα.

 «Θα κάνουμε νέα συμφωνία. Θα καθίσουμε και θα την συζητήσουμε μέσα στους επόμενους μήνες», είπε ο Βρετανός στην Indepedent. «Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Λατρεύω αυτό που κάνω. Το κάνω εδώ και 30 χρόνια και δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να σταματήσω. Πιστεύω ότι αυτή την στιγμή αξίζω αυτά που κερδίζω και θέλω να γίνομαι καλύτερος. Μπορώ να σταματήσω και τώρα και να κάνω πολλά άλλα πράγματα που θα με κρατούν συγκεντρωμένο και απασχολημένο αλλά είμαι εδώ επειδή αγαπώ αυτό που κάνω και θέλω να μείνω περισσότερο. Στόχος μου είναι να μείνω με τη Mercedes καθώς συνεργάζομαι μαζί της από τα 13 μου και είναι η οικογένειά μου».

 Ο ίδιος αναφέρθηκε και στους ιδιαίτερους λόγους που τον ωθούν σε αυτή την επιθυμία. «Η Mercedes-Benz είναι μαζί μου στις καλές και τις άσχημες στιγμές. Με στήριξε όταν αποβλήθηκα από το σχολείο. Με στήριξε σε όλα πέρασα το 2020, με στήριξε στα λάθη μου και σε όλες τις καλές και άσχημες στιγμές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα