fbpx

Χατζημάρκος: «Κάναμε δύο τετ-α-κε που μας κόστισαν σε χρόνο»

Χατζημάρκος: «Κάναμε δύο τετ-α-κε που μας κόστισαν σε χρόνο»

Χαμογελαστός, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την πρώτη ημέρα του αγώνα Rally4 των FIA Motorsport Games, εμφανίστηκε ο Πασχάλης Χατζημάρκος.

«Τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα απ’ όσο περιμέναμε, κυρίως λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου πρόσφυσης της ασφάλτου. Πραγματικά, υπάρχουν στροφές τις οποίες στις Ελλάδα παίρνουμε με 100 χιλιόμετρα και εδώ μπορείς να τις περάσεις με 145 και 150 χιλιόμετρα, ακριβώς λόγω της αυξημένης πρόσφυσης του οδοστρώματος» είπε ο Χατζημάρκος.

Για την προσπάθειά του, αλλά και του συνοδηγού του, Μάριου Τσαούσογλου, στις ειδικές του Σαββάτου, ο Πασχάλης Χατζημάρκος τόνισε πως «προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Όταν αποφάσισαν να πιέσω στην δεύτερη ειδική της ημέρας κάναμε τετ-α-κε και χάσαμε περίπου 40 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να χαθεί ταυτόχρονα και κάθε ελπίδα για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα. Στη συνέχεια κάναμε ακόμα ένα τετ-α-κε με πολλά χιλιόμετρα. Ο στόχος μας είναι να απολαύσουμε κάθε χιλιόμετρο του αγώνα και να αποκτήσουμε εμπειρίες που είναι πρωτόγνωρες, ειδικά για εμένα που έχω μικρή εμπειρία από αγώνες ράλι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα