fbpx

F1, Williams: Χωρίς άμεση λύση αν υπάρξει πρόβλημα με τον Σάρτζεντ

F1, Williams: Χωρίς άμεση λύση αν υπάρξει πρόβλημα με τον Σάρτζεντ

O επικεφαλής της Williams, Γιοστ Καπίτο, ομολόγησε ότι ο οδηγός της F2, Λόγκαν Σάρτζεντ θα βρεθεί στην ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 το 2023 αρκεί να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την αγωνιστική άδεια.

 Ο Σάρτζεντ έχει 28 βαθμούς και μπορεί να φτάσει τους 30 αν δεν προκύψει πρόβλημα στο πρώτο σκέλος ελεύθερων δοκιμών που θα πάρει μέρος με την ομάδα σε Μεξικό και Άμπου Ντάμπι και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της F2, όντας αυτή την στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

 Η Williams δεν έχει ωστόσο άμεση λύση σε περίπτωση που ο Αμερικανός δεν καταφέρει να αποτελέσει ομόσταβλο του Άλεξ Άλμπον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Έχουμε λύσεις αλλά όχι άμεσες, δεν έχουμε κάποιο όνομα», σχολίασε ο Καπίτο. «Θα υπάρξουν οδηγοί που θα μείνουν χωρίς συμβόλαιο, υπάρχουν ακόμα πολλοί καλοί οδηγοί διαθέσιμοι που θα έχουν και τους απαραίτητους βαθμούς για την άδεια, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

 Η μάχη στη F2 παραμένει αμφίρροπη με τον Σάρτζεντ να είναι μόλις 18 βαθμούς μπροστά από την όγδοη θέση ενώ 39 διεκδικούνται στο Άμπου Ντάμπι όπου ολοκληρώνεται η σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα