fbpx

F1, Σέρτζιο Πέρεζ: «Μπορώ να νικήσω στο Μεξικό χωρίς τη βοήθεια του Φερστάπεν»

F1, Σέρτζιο Πέρεζ: «Μπορώ να νικήσω στο Μεξικό χωρίς τη βοήθεια του Φερστάπεν»

Ο Σέρτζιο Πέρεζ δήλωσε ότι δεν θέλει και δεν χρειάζεται βοήθεια από τον ομόσταβλό του, τον Μαξ Φερστάπεν, με τον Μεξικανό της Red Bull να έχει στόχο τη νίκη στο Γκραν Πρι της χώρας του.

Όντας τρίτος στη βαθμολογία οδηγών της F1 ενόψει του αγώνα της Κυριακής στη Γουαδαλαχάρα, ο Πέρεζ μετράει δύο νίκες και εννέα βάθρα στην σεζόν. Με τον Φερστάπεν να έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή, ο Πέρεζ θέλει να παλέψει για νίκες χωρίς να εμπλέκονται ομαδικές εντολές.

 «Δεν χρειάζεται να μου δοθεί τίποτα. Έχω πετύχει τα πάντα χωρίς δώρα όλα αυτά τα χρόνια, όχι ότι είναι απαραίτητο, αλλά στο τέλος δεν θέλω να το σκέφτομαι, θέλω να σκέφτομαι μόνο τη δουλειά μου, να είμαι άψογος αυτό το διήμερο και να αναζητήσω τη νίκη στο Μεξικό. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό καθώς όλοι θέλουμε να νικήσουμε. Αν προκύψει μία κατάσταση που ο Μαξ μπορεί να με υποστηρίξει, πιστεύω θα το κάνει, χωρίς αμφιβολία, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, να κλείσουμε δυνατά την σεζόν και θα ήταν ιδανικό αν πάρω τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα