fbpx

W2RC: Νίκη για τον Λεμπ, τίτλος για τον Αλ Ατίγια!

W2RC: Νίκη για τον Λεμπ, τίτλος για τον Αλ Ατίγια!

Ο Σεμοπαστιάν Λεμπ κατάφερε να κερδίσει το Ράλι Ανδαλουσίας, αλλά η δεύτερη θέση ήταν αρκετή για τον Νάσερ Αλ Ατίγια, προκειμένου για να κατακτήσει τον τίτλο των οδηγών στο «παρθενικό» Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally Raid της FIA.

Ο οδηγός από το Κατάρ ήταν πανευτυχής για τη μεγάλη επιτυχία του, τονίζοντας μετά τον αγώνα: «Ήταν καταπληκτικά στην Ανδαλουσία. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά σε αγώνες ανωμάλου δρόμου. Χθες χάσαμε πολύ χρόνο με δύο κλαταρίσματα και σήμερα προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Η διαφορά μεταξύ μας ήταν μόνο έξι δευτερόλεπτα. Αλλά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν το πιο σημαντικό».

Από την πλευρά του ο Λεμπ είπε: «Οι εντυπώσεις είναι καλές γιατί κερδίσαμε τον αγώνα και δώσαμε μια καλή μάχη. Χάσαμε πολύ χρόνο την πρώτη μέρα αλλά μετά κάναμε ένα πολύ καλούς χρόνους και καλύψαμε 11 λεπτά. Ήταν μια σφιχτή μάχη με τον Νάσερ και κερδίσαμε με έξι δευτερόλεπτα διαφορά. Αυτό είναι απίστευτο. Διασκέδασα πολύ. Το αυτοκίνητο δούλευε καλά. Ξέραμε όταν φτάσαμε εδώ ότι είχαμε χάσει πολλούς βαθμούς στο Μαρόκο. Μπορούσαμε απλά να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για τη νίκη. Είχαμε μια καλή εμπειρία φέτος για το Ντακάρ».

Ο Σαουδάραβας Γιαζίντ Αλ Ρατζί και ο Γερμανός συνοδηγός Ντίρκ Φον Τσίτσεβιτς συμπλήρωσαν τις θέσεις στο βάθρο με το Toyota Hilux της Overdrive Racing και ο Αλ Ρατζί εξασφάλισε την τρίτη θέση στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα