fbpx

WRC: Αποχωρεί από τη Hyundai ο Τάνακ!

WRC: Αποχωρεί από τη Hyundai ο Τάνακ!

Η… βόμβα της ημέρας στα μηχανοκίνητα σπορ ήρθε από το WRC. Ο Οτ Τάνακ, με ανακοίνωση που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γνωστοποίησε πως θα αποχωρήσει από τη Hyundai στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Μάλιστα ο Εσθονός φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως αυτή η εξέλιξη είναι καθαρά δική του προσωπική απόφαση, κρίνοντας πως ο κύκλος του με την κορεατική ομάδα έφτασε στο κλείσιμό του.

“Θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως αποφάσισα να τερματίσω το συμβόλαιό μου με τη Hyundai Motorsport και να αποχωρήσω από την ομάδα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν του WRC.

Αυτή είναι μία προσωπική μου απόφαση και την έλαβα έπειτα από προσεκτική σκέψη και με σεβασμό προς την ομάδα. Ωστόσο, νιώθω πως σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου χρειάζεται να στραφώ σε μία νέα πρόκληση.

Είχαμε μία καλή συνεργασία τις τρεις τελευταίες σεζόν και είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε. Δουλέψαμε σκληρά για να ξεπεράσουμε δύσκολες στιγμές και όπως δείξαμε φέτος, κινηθήκαμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στο δεύτερο ήμισυ αυτής της σεζόν φάνηκε το επίπεδο απόδοσης που μπορούμε να πιάσουμε όταν όλα κουμπώνουν, όμως τώρα έφτασε η στιγμή για κάτι καινούργιο για εμένα. Ευχαριστώ την ομάδα για την κατανόησή της και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα”, ανέφερε στην ανάρτησή του ο Τάνακ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα