fbpx

WorldSBK: Νικητής στο Superpole Race της Αργεντινής ο Ραζγκατλιόγκλου

WorldSBK: Νικητής στο Superpole Race της Αργεντινής ο Ραζγκατλιόγκλου

Η ίδια στροφή, η 9η, που κόστισε πολύ στον Τοπράκ Ραζγκατλιόγκλου στον πρώτο αγώνα, αποδείχθηκε καθοριστική για τον Τούρκο που πήρε τη νίκη στο Σαν Χουάν της Αργεντινής για το Superpole Race, στον παραπροτελευταίο σταθμό της σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbikes.

 Ο αναβάτης της Pata Yamaha πήρε τη νίκη μετά από σκληρή μάχη που κράτησε έως τον τελευταίο γύρο με τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία της σεζόν, τον Ισπανό Άλβαρο Μπαουτίστα της Ducati, στον αγώνα που είχε διάρκεια 10 γύρων με την τελική διαφορά να είναι στα 613 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Με τον Ραζγκατλιόγκλου να φτάνει τις 29 νίκες καριέρας, αυτό σημαίνει ότι θα εκκινήσει από την πολ ποζίσιον στον δεύτερο μεγάλο αγώνα του διημέρου ενώ ο Μπαουτίστα από τη 2η θέση και ο Τζόναθαν Ρέι της Kawasaki από την 3η. Ο Μπαουτίστα έφτασε τα 53 βάθρα καριέρας και τα 170 για έναν Ισπανό αναβάτη ενώ ο Ρέι έφτασε τα 238 καριέρας στην 230η συμμετοχή του για την Kawasaki. Ο Βορειοϊρλανδός σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος αναβάτης στην κατηγορία που σημειώνει 100 ταχύτερους γύρους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα