fbpx

Μονσέ: “Πρέπει να αποδεχθούμε και να σεβαστούμε την απόφαση του Τάνακ”

Μονσέ: “Πρέπει να αποδεχθούμε και να σεβαστούμε την απόφαση του Τάνακ”

Κατήφεια και απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Hyundai μετά την ανακοίνωση του Οτ Τάνακ πως θα αποχωρήσει από την ομάδα στο φινάλε της σεζόν. Ο πρωταθλητής του WRC του 2019 τερματίζει έτσι την τριετή παρουσία του στους Κορεάτες, με τον προσωρινό επικεφαλής της ομάδας, Ζουλιέν Μονσέ, να μη κρύβει την απογοήτευσή του, υπογραμμίζοντας πάντως πως ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμό για τη σύνθεση των πληρωμάτων του επόμενου έτους.

“Η αποχώρηση του Οτ είναι μία απογοήτευση, αλλά είναι μία απόφαση που πρέπει να αποδεχθούμε και να σεβαστούμε. Είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους οδηγούς ράλι του κόσμου και ήμασταν τυχεροί να το βιώσουμε αυτό από πρώτο χέρι, με τις νίκες που κατακτήσαμε μαζί αυτά τα τρία χρόνια.

Είχε σκαμπανευάσματα αυτή η πορεία. Στην πρώτη μας χρονιά η συνεργασία μας επηρεάστηκε από την πανδημία. Φέτος αντιμετωπίσαμε το νέο πακέτο αλλαγών της υβριδικής εποχής, το οποίο συνιστούσε μία δοκιμασία. Ο Οτ έδειξε ηγετικό χαρακτήρα, πιέζοντας τον εαυτό του και την ομάδα για να βρεθούν λύσεις και να επιστρέψουμε στις νίκες.

Προσφάτως χτίσαμε ένα θετικό μομέντουμ με το Hyundai i20 N Rally1. Φυσικά θα μας λείψει, αλλά είναι παράλληλα και μία ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να αναδομηθούμε.

Ήδη δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στη σύνθεση των πληρωμάτων μας για το 2023, άρα αυτή η απόφαση (του Τάνακ), αν και δεν ήταν επιθυμητή για εμάς, μας ανοίγει πλέον διαφορετικές δυνατότητες προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν. Ευχόμαστε στον Οτ και τον Μάρτιν Γιερβεόγια (συνοδηγός του Τάνακ) τα καλύτερα για το μέλλον τους”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μονσέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα