fbpx

F1, Βολφ σε Χόρνερ: «Παραλίγο να κυλήσει ένα δάκρυ»

F1, Βολφ σε Χόρνερ: «Παραλίγο να κυλήσει ένα δάκρυ»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, με τον Αυστριακό να απαντά στα σχόλια του Κρίστιαν Χόρνερ για το θέμα με την υπέρβαση του ορίου κόστους από τη Red Bull Racing και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά των υπαλλήλων.

 Ο Βολφ, που δεν χάνει ευκαρία να αντιμετωπίσει τον Χόρνερ, κατέθεσε την άποψή του για το θέμα μιλώντας με σκληρά λόγια στο Sky Germany. «Παραλίγο να κυλήσει ένα δάκρυ όταν άκουσα τις δηλώσεις του Χόρνερ. Το γεγονός είναι ότι οι εννέα από τις δέκα ομάδες δεν ξεπέρασαν το όριο κόστους. Μία ομάδα τώρα αποδέχεται ότι το ξεπέρασε για λίγο και μιλάει για διάφορα άλλα, όμως αυτό έχει να κάνει με όλους μας».

 «Εμείς στη Mercedes σκεφτόμασταν ακόμα και τα πόσα σάντουιτς δίνουμε στους ανθρώπους μας και πως θα διαχειστούμε διάφορα άλλα κόστη. Το αν ξεπέρασαν το όριο για ένα, δύο ή πέντε εκατομμύρια , δεν ξέρω, είναι θέμα πλεονεκτήματος. Είναι λίγο σαν να προσπαθούν να αντιστρέψουν την ψυχολογία, ποιος είναι το θύμα; Πιστεύω ότι το θύμα είναι οι εννέα ομάδες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα