fbpx

Λάτβαλα: “Είναι υπέροχο ότι εξασφαλίσαμε τον τίτλο εδώ”

Λάτβαλα: “Είναι υπέροχο ότι εξασφαλίσαμε τον τίτλο εδώ”

Άκρως ικανοποιημένος με την τελική έκβαση του Ράλι Καταλονίας εμφανίστηκε ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. Ο επικεφαλής της Toyota ευτύχησε να δει την ομάδα του να εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο στους κατασκευαστές για την τρέχουσα σεζόν στο WRC, πηγαίνοντας πλέον στο Ράλι Ιαπωνίας με το στέμμα… στις αποσκευές της.

“Είμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα. Ο Κάλε Ροβάνπερα ήταν υπέροχος στο τέλος της τελευταίας ειδικής και διαθέτουμε μία ομάδα τρομερά ταλαντούχων ανθρώπων. Αυτό όμως δεν αρκεί, απαιτείται και σκληρή δουλειά.

Χρειάζεσαι θέληση για τη νίκη, πάθος για τη νίκη και την αφοσίωση στο σπορ, όπως και την ομαδικότητα. Όλα αυτά έρχονται μαζί και έτσι ακολουθεί και το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους πάντες, κάνει και τη δική μου ζωή ευκολότερη όταν έχεις τόσο σπουδαίους ανθρώπους στην ομάδα. Είναι υπέροχο το ότι εξασφαλίσαμε τον τίτλο εδώ.

Το τελευταίο Ράλι είναι στην Ιαπωνία, είναι εντός έδρας Ράλι για την Toyota. Θα πάμε πλέον πολύ πιο άνετοι εκεί. Όταν έχεις τον τίτλο εξασφαλισμένο, έχεις και μία πολύ μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης.

Ευελπιστούμε έτσι πως οι οδηγοί θα αγωνιστούν πιο απελευθερωμένα. Εάν νικήσουμε εκεί, τότε θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερους πανηγυρισμούς”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάτβαλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα