fbpx

Κουαρταραρό: “Δεν τα παρατάω για τον τίτλο”

Κουαρταραρό: “Δεν τα παρατάω για τον τίτλο”

Διαθέσιμος να δώσει μάχη μέχρι τέλους εμφανίστηκε ο Φάμπιο Κουαρταραρό, αναφερόμενος στη μάχη του τίτλου στο Moto GP. Ο αναβάτης της Yamaha έμεινε στην τρίτη θέση του Γκραν Πρι της Μαλαισίας, την ώρα που ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Πέκο Μπανιάια πήρε τη νίκη, αυξάνοντας έτσι στους 23 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά, ενώ απομένει μονάχα ένας αγώνας για το φινάλε του πρωταθλήματος.

“Η εκκίνηση ήταν το κλειδί, ο πρώτος γύρος. Αλλάξαμε ελαφρώς τη στρατηγική μας συγκριτικά με την Αυστραλία, θέλαμε να διατηρήσουμε φρέσκα τα ελαστικά μας για το φινάλε, όμως σήμερα πίεσα αρκετά σκληρά από την αρχή, γεγονός που δεν βοήθησε και τόσο στη συντήρηση των ελαστικών.

Έπρεπε να πιέσω για τρεις με τέσσερις γύρους, ώσπου να προσπεράσω τον Μάρκεθ. Είδα πως ο Μπανιάια ήταν πολύ καλός στην αρχή των φρεναρισμάτων, οπότε είπα πως θα έπρεπε να κάνω κάτι, διότι η ελπίδα μου για τον τίτλο θα χανόταν.

Έκανα έναν σπουδαίο πρώτο γύρο. Ακόμη και τώρα που είμαστε πολύ μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας, δεν τα παρατάω και θέλω να κλείσω τη σεζόν με θετικό τρόπο στη Βαλένθια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κουαρταραρό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα