fbpx

MotoGP, Μαλαισία: Πολ ποζίσιον για τον Χόρχε Μάρτιν (vid)

MotoGP, Μαλαισία: Πολ ποζίσιον για τον Χόρχε Μάρτιν (vid)

Ο Χόρχε Μάρτιν της Pramac έσπασε το ρεκόρ πίστας σε κατατακτήριες δοκιμές στη Μαλαισία με τους τρεις διεκδικητές του τίτλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP να έχουν προβλήματα.

 Πρωτοπόρος στη βαθμολογία της σεζόν, ο Φραντσέσκο Μπανιάια έπρεπε να περάσει από το Q1 μετά την πτώση που είχε προς το τέλος του τρίτου σκέλους ελεύθερων δοκιμών ενώ ακολουθούσε τον Φάμπιο  Κουαρταραρό της Yamaha στην πίστα Σεπάνγκ. Ο αναβάτης της Ducati πέρασε με άνεση από τη διαδικασία με τον Μαρκ Μάρκεθ να τον ακολουθεί, κάτι που σήμαινε ότι και οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας θα ήταν στη μάχη για την κατάκτηση της πολ ποζίσιον.

 Το δράμα έκανε την εμφάνισή του στα τελευταία 15 λεπτά του Q2 καθώς τόσο ο Μπανιάια όσο και ο Άλειξ Εσπαργκάρο της Aprilia είχαν πτώση ενώ ο Κουαρταραρό κατέγραψε τη χειρότερη φετινή του επίδοση σε κατατακτήριες δοκιμές. Την στιγμή που γίνονταν όλα αυτά ο Μάρτιν γύρισε την πίστα σε 1:57.790 στην τελευταία του προσπάθεια, ταχύτερος κατά 456 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Ένεα Μπαστιανίνι της Gresini ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μάρκεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα