fbpx

WRC: Αυξημένο ενδιαφέρον για τις θέσεις στην Toyota

WRC: Αυξημένο ενδιαφέρον για τις θέσεις στην Toyota

O επικεφαλής της Toyota στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, τόνισε ότι αρκετοί οδηγοί έχουν έρθει σε επαφή για μία θέση στην ομάδα την επόμενη σεζόν και πρόσθεσε ότι ελπίζει το ρόστερ να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

 Η Toyota δεν έχει ανακοινώσει τους οδηγούς της για την επόμενη χρονιά αν και η πιθανότερη εξέλιξη είναι ο Ιάπωνας κατασκευαστής να μην προχωρήσει σε αλλαγές για το 2023. Ο Λάτβαλα έχει ήδη δηλώσει την επιθυμία να διατηρήσει το τωρινό ρόστερ, που αποτελείται από τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή Κάλε Ροβάνπερα και τον Έλφιν Έβανς με τον Σεμπαστιάν Οζιέ και τον Εσαπέκα Λάπι να συνεχίζουν να μοιράζονται το τρίτο εργοστασιακό αυτοκίνητο ενώ το τέταρτο GR Yaris οδηγεί ο Ιάπωνας Τακαμότο Κατσούτα.

 Μιλώντας ενόψει του ράλι Ισπανίας αυτό το διήμερο, ο Λάτβαλα επιβεβαίωσε ότι όλα παραμένουν ανοικτά για την επόμενη χρονιά και η αιτία για την καθυστέρηση στις ανακοινώσει είναι κάποια ζητήματα με τα συμβόλαια. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ελπίζει το ρόστερ για το 2023 να επιβεβαιωθεί στο ράλι Ιαπωνίας, με το οποίο ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική περίοδος, το διάστημα 10 με 13 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα