fbpx

Προχωρά η κατασκευή του νέου Skoda Fabia για το Πρωτάθλημα Ενιαίου

Προχωρά η κατασκευή του νέου Skoda Fabia για το Πρωτάθλημα Ενιαίου

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Apexsports, η κατασκευή του νέου αυτοκινήτου, με το οποίο θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενιαίου το 2023.

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, ο οποίος έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του εν λόγω Πρωταθλήματος, έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda, προκειμένου το νέο Fabia να αποτελέσει το «οπλο» των συμμετεχόντων στο Πρωτάθλημα του 2023.

Μάλιστα ο άνθρωπος ο οποίος έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Ενιαίου, ο Νίκος Περατινός, έχει ήδη ξεκινήσει να εξελίσσει το αγωνιστικό Fabia, το οποίο θα βασίζεται στην έκδοση με τον τρικύλινδρο κινητήρα του ενός λίτρου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι με τη χρήση προγράμματος βελτίωσης, το συγκεκριμένο μοτέρ θα αποδίδει περισσότερους από 170 ίππους, ενώ φυσικά το τσέχικο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας όπως roll cage, σύστημα πυρόσβεσης, αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης κ.ά.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το πρώτο Fabia του Ενιαίου θα είναι έτοιμο, προκειμένου να το γνωρίσουν και οι αγωνιζόμενοι κι ακολούθως να ξεκινήσει η κατασκευή των αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Ενιαίου του 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα