fbpx

FIA WEC: Τρία μονοθέσια στο Λε Μαν του 2023 ο στόχος της Cadillac

FIA WEC: Τρία μονοθέσια στο Λε Μαν του 2023 ο στόχος της Cadillac

Η διευθύντρια του αγωνιστικού προγράμματος της General Motors, Λάουρα Κλάουσερ, αποκάλυψε το σχέδιο της Cadillac να παρουσιαστεί με όσο το δυνατό περισσότερα μονοθέσια μπορεί στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν του 2023, τον αγώνα που δίνει τους διπλάσιους βαθμούς συγκριτικά με τους άλλους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής.

 Ο παραπάνω στόχος σημαίνει ότι η Cadillac θα προσπαθήσει να έχει τρία οχήματα LMDh τα οποία θα αγωνίζονται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής (FIA WEC) παράλληλα με τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα IMSA WeatherTech Sports Car. Οι δηλώσεις της Κλάουσερ σημαίνουν επίσης ότι όλα θα κριθούν από τη διοργανώτρια του αγώνα και promoter του WEC, την Automobile Club d’Ouest (ACO).

 «Πρέπει να πάρεις πρόσκληση από την ACO για να έρθεις στο Λε Μαν», είπε. «Αν παίρνεις μέρος όλη την σεζόν έχεις εξασφαλισμένη την παρουσία στο Λε Μαν επειδή αποτελεί σταθμό του προγράμματος οπότε θα έχουμε τουλάχιστον ένα μονοθέσιο. Για τα υπόλοιπα περιμένουμε για επικοινωνία και συνεργασία με την ACO και όλα θα κριθούν στα όσα θα αναγράφει η πρόσκληση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα