fbpx

FIA WEC: Παρών στο Μπαχρέιν για την Peugeot ο Μίλερ

FIA WEC: Παρών στο Μπαχρέιν για την Peugeot ο Μίλερ

Ο Ελβετός Νίκο Μίλερ θα βρεθεί στο τιμόνι του Peugeot 9X8 No. 94 στον οκτάωρο αγώνα του Μπαχρέιν στις 12 Νοεμβρίου με τον οποίο ολοκληρώνεται η σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής.

 Ο Μίλερ θα έχει ομόσταβλους τους Λοϊκ Ντουβάλ και Γκουστάβο Μενέζες και αντικαθιστά τον Τζέιμς Ρόσιτερ ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη δράση για να αναλάβει διευθυντικό ρόλο στην ομάδα της Maserati που θα μπει στο πρωτάθλημα της Formula E το 2023. Ο Ελβετός είχε ήδη δηλωθεί για τον αγώνα του Μπαχρέιν μετά τη δοκιμή του μονοθεσίου στη Μόντσα της Ιταλίας, που ακολούθησε την επιστροφή της γαλλικής εταιρείας από τον αγώνα του Φούτζι στην Ιαπωνία στα μέσα Σεπτεμβρίου.

 Ο Ολιβιέ Ζανσονί, τεχνικός διευθυντής του προγράμματος LMH στην Peugeot, είπε: «Ο Νίκο εντυπωσίασε στη διάρκεια της ημέρας δοκιμών στη Μόντσα. Ήταν ήρεμος, συγκεντρωμένος και μας έδωσε πολύτιμες τεχνικές πληροφορίες για το μονοθέσιο με τις οποίες συμφώνησαν και οι ομόσταβλοί του. Προσαρμόστηκε εύκολα στην ομάδα και όλα είναι έτοιμα για το ντεμπούτο του στο Μπαχρέιν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα