fbpx

Οκόν: “Θέλω με τον Γκασλί να δώσουμε τη νίκη στη… Νορμανδία”!

Οκόν: “Θέλω με τον Γκασλί να δώσουμε τη νίκη στη… Νορμανδία”!

Γεμάτος αισιοδοξία και μεγάλες βλέψεις ατενίζει το 2023 στη Formula 1 ο Εστεμπάν Οκόν. Ο Γάλλος οδηγός της Alpine είναι ακόμη πιο χαμογελαστός από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως ο παιδικός του φίλος, Πιέρ Γκασλί, θα βρίσκεται επίσης του χρόνου στη γαλλική ομάδα, έχοντας μάλιστα μία… ιδιαίτερη προοπτική στο μυαλό του.

Συγκεκριμένα, ο Οκόν δεν αγνόησε το γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Γκασλί κατάγονται από την περιοχή της Νορμανδίας, οπότε θεωρεί πως αυτός είναι ένας ενδιαφέρον παρονομαστής και χαρακτηρίζει ως ιδανικό στόχο οι δυο τους να φέρουν ως δίδυμο την… Νορμανδία στην κορυφή της Formula 1.

“Αρχίσαμε τα καρτ μαζί. Είναι τρελό. Έχω πολλές και φανταστικές αναμνήσεις από τον Πιέρ, από τότε που ήμασταν παιδιά. Είχαμε χαθεί λιγάκι. Εκείνος συμμετείχε σε διαφορετικά πρωταθλήματα, πήγε στην Ιαπωνία, ενώ έχω έμεινα στην Ευρώπη. Διαφορετικές ομάδες σε διαφορετικέ περιόδους.

Θα είναι θαυμάσια η μεταξύ μας συνεργασία. Όχι μόνο για εμένα που κατάγομαι από την Νορμανδία, αλλά και για τους τρεις μας. Εγώ, ο Πιέρ και η ομάδα είμαστε όλοι Νορμανδοί. Μπορούμε να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή και να δώσουμε τη νίκη στη Νορμανδία. Αυτό θα ήταν κάτι πραγματικά ξεχωριστό”, ανέφερε σχετικά ο Οκόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα