fbpx

Μπαντούνας – Παναγιωτούνης θριάμβευσαν στον Πύργο!

Μπαντούνας – Παναγιωτούνης θριάμβευσαν στον Πύργο!

Με μεγάλους νικητές τους Γιάννη Μπαντούνα – Ηλία Παναγιωτούνη, ολοκληρώθηκε το 29ο Ράλι Σπριντ Πύργου.

Στο πρώτο πέρασμα από την ειδική Επιτάλιο-Αλφειούσα των 12,14 χιλιομέτρων ταχύτεροι ήταν οι Ντίνος Τζέμος – Διονύσης Κολοτούρος με Mitsubishi Lancer EVO 9, με τους Αργύρη Τσούλο – Δημήτρη Κοκκινάκη να ακολουθούν με το «οκτάρι» Lancer τους. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Αντώνης Δημόπουλος – Χρήστος Ξυνής με το πισωκίνητο Toyota Starlet KP60.

Στο δεύτερο πέρασμα, όμως, οι ΜπαντούναςΠαναγιωτούνης με το «εξάρι» MItsubiski Lancer EVO ήταν εντυπωσιακοί και κάλυψαν 7 από τα 20 δευτερόλεπτα που τους χώριζαν από την κορυφή. Οι ΤζέμοςΚολοτούρος ήταν δεύτεροι ταχύτεροι, διατηρώντας την πρωτοπορία στη γενική κατάταξη με διαφορά 13,37’’ από τους ΜπαντούναΠαναγιωτούνη. Τρίτοι γενικής υποχώρησαν οι ΤσούλοςΚοκκινάκης.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο τρίτο πέρασμα από την ειδική Επιτάλιο-Αλφειούσα. Οι Μπαντούνας – Παναγιωτούνης έκαναν χρόνο 10.30.24 και άφησαν 20’’ πίσω τους τους Τζέμο – Κολοτούρο, κατακτώντας τη νίκη με διαφορά 7’’! Τρίτοι στο τελευταίο πέρασμα ήταν οι «ΙΑΙΝ» – Μιχάλης Φράγκου με Mitsubishi Lancer EVO 9, ενώ την τριάδα της γενικής συμπλήρωσαν οι Δημόπουλος – Ξυνης με το πισωκίνητο Starlet, οι οποίοι κέρδισαν και την F2.

Στην F2 δεύτεροι ήταν οι Θεόδωρος και Παναγιώτης Πανούτσος με Ford Fiesta R2, με τους Ντίνο Αντωνίου – Βαγγέλη Παναρίτη να συμπληρώνουν το βάθρο της κατηγορίας των δικίνητων με το Ford Escort RS2000 MK2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα