fbpx

Μάρκεθ: “Η επιλογή του μαλακού πίσω ελαστικού ήταν δική μου” (vid)

Μάρκεθ: “Η επιλογή του μαλακού πίσω ελαστικού ήταν δική μου” (vid)

Στην αποκάλυψη πως απετέλεσε επιλογή προσωπικού ρίσκου η χρήση μαλακής γόμας για το πίσω ελαστικό του, προχώρησε ο Μαρκ Μάρκεθ, αναφερόμενος στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda σημείωσε μακράν το καλύτερό του αποτέλεσμα με τη δεύτερη θέση που κατέλαβε, συμπληρώνοντας έτσι και 100 βάθρα καριέρας στο Moto GP.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτή την επιτυχία, ενώ τόνισε πως όλη η δουλειά της ομάδας στρέφεται πλέον στη σεζόν του 2023.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το βάθρο. Σημαίνει πολλά για εμένα, για όλους τους ανθρώπους που επιτέλους χάρηκαν σε αυτή τη δύσκολη σεζόν, για τους γιατρούς και τους φυσικοθεραπευτές με τους οποίους δούλεψα.

Γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Όλη η σκληρή δουλειά φέρνει αποτέλεσμα. Πλέον όλη η δουλειά μας στρέφεται στο 2023. Αυτό το βάθρο θα δώσει κίνητρο στην ομάδα, θα τους δείξει πως ο αναβάτης που κατέκτησε έξι παγκόσμιους τίτλους βρίσκεται εδώ. Πάντοτε με πίστευαν πολύ.

Σήμερα η επιλογή του μαλακού πίσω ελαστικού ήταν δική μου. Είχαν αντίθετη γνώμη, όμως τους είπα πως αναλαμβάνω την ευθύνη. Ακόμη και αν είσαι μόνος σου στο γκριντ δεν έχει σημασία. Μόνο με αυτό το ελαστικό μπορείς να τα καταφέρεις με μοτοσικλέτα της Honda. Με άλλα ελαστικά γνωρίζω τι προβλήματα θα αντιμετώπιζα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα