fbpx

F1, Ντάνιελ Ρικιάρντο: «Θα βρω έναν τρόπο να νικήσω»

F1, Ντάνιελ Ρικιάρντο: «Θα βρω έναν τρόπο να νικήσω»

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο δηλώνει αποφασισμένος να βρει το κατάλληλο μονοθέσιο που θα μπορέσει να αξιοποιήσει στο μέγιστο αποχωρώντας από τη McLaren στο τέλος της σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος F1.

 Ο Αυστραλός αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες από την στιγμή που βρέθηκε στη βρετανική ομάδα την περασμένη χρονιά και τον περασμένο Αύγουστο έγινε γνωστό ότι η συνεργασία θα λήξει ένα χρόνο νωρίτερα με τον Όσκαρ Πιάστρι να τον αντικαθιστά.

 Ο 33χρονος Ρικιάρντο είναι στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας οδηγών και μετά τις εξελίξεις με τη McLaren έμεινε χωρίς θέση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η τελευταία του νίκη σημειώθηκε στο Γκραν Πρι Ιταλίας του 2021 ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να παλέψει για την κορυφή αν έχει τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή του. «Σίγουρα γνωρίζω ότι δεν είμαι τέλειος», είπε. «Έχω αδυναμίες και δυστυχώς αυτό το μονοθέσιο τις έβγαλε στην επιφάνεια. Συνεχίζω όμως να έχω αυτοπεποίθηση και να θεωρώ ότι με το κατάλληλο μονοθέσιο μπορώ να νικήσω. Αν βρω αυτό το μονοθέσιο τότε θα βρω και τον τρόπο να φτάσω στη νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα