fbpx

FIA WEC: Πιθανή η συμμετοχή του Μίλερ με την Peugeot στο Μπαχρέιν

FIA WEC: Πιθανή η συμμετοχή του Μίλερ με την Peugeot στο Μπαχρέιν

Ο οδηγός του DTM Νίκο Μίλερ θα βρεθεί στο τιμόνι της Peugeot την επόμενη σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση που είχε μείνει κενή όταν την τελευταία στιγμή ο Κέβιν Μάγκνουσεν συμφώνησε να τρέξει με τη Haas στη F1.

 Ο οδηγός δοκιμών της ομάδας, ο Τζέιμς Ρόσιτερ, αντικατέστησε τον Μάγκνουσεν και το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα συμμετοχών για τον οκτάωρο αγώνα του Μπαχρέιν, τον τελευταίο στην σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής. Ο Ρόσιτερ ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα έχοντας πάρει πλέον διευθυντικό πόστο στην ομάδα της Masesati στη Formula E, που αποτελεί μέλος του ίδιου γκρουπ της Stellantis με την Peugeot.

 Η προφανής επιλογή για τον αντικαταστάτη του αποτελεί ο Μίλερ ο οποίος έχει ήδη κάνει δοκιμές με το 9Χ8 στη Μόντσα και ολοκλήρωσε τα καθήκοντά του για φέτος με την Audi στο DTM. Σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται στο grid του Μπαχρέιν μαζί με τον Λοϊκ Ντουβάλ και τον Γκουστάβο Μενέζες, ο Μίλερ είπε ότι η απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. «Στην περίπτωσή μου δεν έχει αποφασιστεί το πως θα προσεγγίσουμε το Μπαχρέιν. Υποθέτω θα το μάθω σύντομα», είπε. «Είναι ένα αρκετά περίπλοκο μονοθέσιο οπότε δεν μπορείς απλά να μπεις και να αγωνιστείς. Χρειάζεσαι προετοιμασία, θέλω να κάνω τη δουλειά σωστά οπότε θα καθίσουμε και θα το συζητήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος από τις πρώτες μου ημέρες με την ομάδα. Θα αποφασίσουμε μετά και θα γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα