fbpx

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 22χρονος Βίκτορ Στίμαν (vid)

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 22χρονος Βίκτορ Στίμαν (vid)

Οι διοργανωτές του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbikes επιβεβαίωσαν το θάνατο του Ολλανδού αναβάτη της κατηγορίας Supersport 300, Βίκτορ Στίμαν, σε ηλικία 22 ετών.

 Ο εκλιπών ενεπλάκη σε σύγκρουση με άλλους αναβάτες κατά τη διάρκεια αγώνα στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας και μεταφέρθηκε άμεσα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Φάρο. Όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή ο Στίμαν υπέκυψε στα τραύματά του. «Παρά τις καλύτερες προσπάθειες από το ιατρικό επιτελείο της πίστας, τους αγωνοδίκες και το νοσηλευτικό προσωπικό, ο Στίμαν δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του».

Η οικογένεια του αναβάτη εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: «Κάτι που πάντα φοβάσαι ως γονιός ενός αναβάτη αγώνων έχει συμβεί. Ο Βίκτορ μας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τελευταίο του αγώνα. Παρά την ανείπωτη απώλεια και θλίψη, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που μοιραζόμαστε μαζί σας το γεγονός ότι ο ήρωάς μας, μέσω του χαμού του, κατάφερε να σώσει πέντε ανθρώπους με τη δωρεά των οργάνων του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ζήσατε μαζί μας τις τελευταίες ημέρες και ο Βίκτορ θα μας λείψει πολύ».

 Η εξέλιξη αυτή έρχεται μέσα σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας από τον θάνατο του Κρίσι Ράους στο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ντόνινγκτον Παρκ στο πλαίσιο του βρετανικού πρωταθλήματος Superbikes.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα