fbpx

Ράλι Σπριντ Πύργου με 28 συμμετοχές

Ράλι Σπριντ Πύργου με 28 συμμετοχές

Με 28 πληρώματα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου Χώματος το διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου. Το 29ο Ράλι Σπριντ Πύργου ανοίγει την αυλαία του θεσμού, με πεδίο δράσης την ειδική διαδρομή Επιτάλιο-Αλφειούσα, μήκους 12,14 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Η διαδρομή αποτελεί παραλλαγή της ειδικής του περσινού Ολυμπιακού Ράλι, «Αλφειούσα», με το ασφάλτινο κομμάτι της να μην υπερβαίνει τα 750 μέτρα.

Το συνολικό μήκος των αγωνιστικών χιλιομέτρων ανέρχεται στα 36,42 χλμ, ενώ το συνολικό μήκος αγώνα είναι 112,20 χλμ.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος του αγώνα (ώρες 15:30 έως 18:30). Το βράδυ της ίδιας μέρας, στον ίδιο χώρο θα γίνει η παρουσίαση των πληρωμάτων – Εκκίνηση στις 20:30. Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19:30 στον πολυχώρο θα πραγματοποιηθεί νεανική συναυλία με το συγκρότημα Banda Morena, η οποία αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι αναγνωρίσεις της διαδρομής θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου (έως τη δύση του ηλίου) με ελεύθερο αριθμό περασμάτων. Τονίζεται ότι η οδήγηση κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων πρέπει να είναι σύμφωνη με τον Κ.Ο.Κ. και να μην  ενοχλούνται οι κάτοικοι της περιοχής.

Απαγορεύεται, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, η οδήγηση κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων στην ειδική διαδρομή με ανάποδη φορά από αυτή του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα