fbpx

Ρικιάρντο: “Δεν θα βρίσκομαι στη Formula 1 το 2023”

Ρικιάρντο: “Δεν θα βρίσκομαι στη Formula 1 το 2023”

Σε παραδοχή της απώλειας της θέσης του στο γκριντ της Formula 1 προχώρησε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Αυστραλός οδηγός της McLaren, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα θα λήξει στο φινάλε της σεζόν δίχως να ανανεωθεί, δήλωσε πως μετά και την κάλυψη της κενής θέσης που υπήρχε στην Alpine από τον Πιερ Γκασλί, ο ίδιος δεν πρόκειται να βρίσκεται ανάμεσα στους πιλότους του πρωταθλήματος του 2023.

“Γνώριζα τι γινόταν με τον Γκασλί. Ήξερα πως υπήρχαν συνομιλίες μαζί του και γνώριζα πως και ο ίδιος ο Πιέρ ενδιαφερόταν πολύ. Ας πούμε πως ήμουν προετοιμασμένος για αυτό και δεν με εξέπληξε.

Θα προσπαθήσουμε τώρα να βρούμε έναν δρόμο για να το αφήσουμε πίσω μας αυτό και να δούμε τι μας περιμένει. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα βρίσκομαι στο γκριντ το 2023.

Νομίζω πως τώρα σχεδιάζω τα πράγματα για το 2024. Εκεί ίσως υπάρξουν κάποιες καλύτερες ευκαιρίες για εμένα. Εκεί πλέον στρέφεται το βλέμμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρικιάρντο.

Σημειώνεται πως ο 33χρονος Αυστραλός έχει σταθερή παρουσία στον κόσμο της Formula 1 από τη σεζόν του 2011 έχοντας περάσει από τις HRT, Toro Rosso, Red Bull, Renault και McLaren. Οι καλύτερες σεζόν του ήταν το 2014 και το 2016, παίρνοντας σε αμφότερες την τρίτη θέση στη βαθμολογία, οδηγώντας μονοθέσιο της Red Bull.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα