fbpx

WorldSBK: Φορές αντί Μπερνάρντι μετά το Πορτιμάο

WorldSBK: Φορές αντί Μπερνάρντι μετά το Πορτιμάο

Ο Τσάβι Φορές θα επιστρέψει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes από τον σταθμό της Αργεντινής αυτό το μήνα αντικαθιστώντας τον Λούκα Μπερνάρντι στη Barni Ducati για τους τελευταίους τρεις σταθμούς της σεζόν.

 Πρωτοεμφανιζόμενος αυτή την σεζόν ο αναβάτης από το Σαν Μαρίνο, ο Μπερνάρντι, θα πάρει κανονικά μέρος στο Πορτιμάο αυτή την εβδομάδα οδηγώντας την V4 R Panigale προτού δώσει τη θέση του στον βετεράνο Ισπανό για τους αγώνες σε Αργεντινή, Ινδονησία και Αυστραλία.

 Ο Μπερνάρντι δεν εντυπωσίασε αυτή την σεζόν και βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με καλύτερο αποτέλεσμα τη δέκατη θέση στο Μοστ της Τσεχίας σταθερά πίσω από τους άλλους αναβάτες που αγωνίζονται με τις δορυφορικές ομάδες της εταιρείας, τον Άξελ Μπασάνι και τον Φίλιπ Έτλ.

 Ο 36χρονος Φορές αγωνίστηκε για τη Barni την περίοδο από το 2016 έως το 2018 προτού χάσει τη θέση του από τον νυν εργοστασιακό αναβάτη Μίκαελ Ρούμπεν Ρινάλντι. Ο Ισπανός έχει κάνει μία παρουσία φέτος για την Go Eleven Ducati στο Εστορίλ της Πορτογαλίας αντικαθιστώντας τον τραυματία Ετλ.

 Ο Μπερνάρντι θα επιστρέψει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport για τους τελευταίους τρεις σταθμούς της σεζόν αντικαθιστώντας τον Μαξιμίλιαν Κέφερ στην CΜ Racing, την ομάδα με την οποία κατέλαβε την ένατη θέση στο τέλος της χρονιάς με την σεζόν του να παίρνει πρόωρο τέλος εξαιτίας τραυματισμού στην σπονδυλική στήλη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα