fbpx

Προηγούνται οι Γεωργοσόπουλος-Παπανικολάου στο Tour du Péloponnese

Προηγούνται οι Γεωργοσόπουλος-Παπανικολάου στο Tour du Péloponnese

Με πολύ αέρα υποδέχτηκε η Αρεόπολη στην αφετηρία της 4ης ημέρας τα πληρώματα του Tour du Peloponnese. Τρεις Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας για το πρωί, «Πυρρίχος» «Κοτρωνας» και «Πλύτρα». Οι Γεωργοσόπουλος-Παπανικολάου έχοντας ξεπεράσει τα μηχανικά προβλήματα πάλευαν να κρατηθούν στην κορυφή ενώ οι Αυστριακοί Χέκερλε-Σνάιντερ ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους.  Στην τρίτη θέση αλλά με απόσταση αναπνοής οι Αρβανίτης-Χαραλαμπάκη.

Μεσημβρινή ανασυγκρότηση στα Πλύτρα και γεύμα στο Αραξοβόλι πριν την επανεκκίνηση. Η ΕΔΑ «Αρχάγγελος» έδειξε τη… ρομφαία της στους απρόσεκτους αφού η απαιτητική πλοήγηση σε συνδυασμό με την μεσημεριανή ραστώνη, φόρτωσε με ποινές πολλά πληρώματα.

Εντυπωσιακή η επίδοση των αυστριακών Μίσκα-Μίσκα που κατάφεραν να «πάρουν» και τη σημερινή μέρα με μόλις ένα βαθμό ποινής όπως και χθες καβαλώντας θέσεις στη γενική.

Η άφιξη στη Μονεμβάσια, με την  εμβληματική καστροπολιτεία, ήταν ένα ακόμη highlight, ειδικά για τα ξένα πληρώματα.

Στα τελικά της ημέρας, το πλήρωμα των Γεωργοσόπουλου-Παπανικολάου με το Hillman Imp κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή, ενώ οι Χέκερλε-Σναίντερ, έχοντας προχωρήσει σε φουλ αντεπίθεση,  ακολουθούν με το BMW 2002 touring με την διαφορά πλέον να μειώνεται αισθητά. 3οι, σταθερά, οι Αρβανίτης-Χαραλαμπάκη με Austin Healey 100/4.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα