fbpx

FIA WEC: Ημερομηνία παρουσίασης ανακοίνωσε η Ferrari

FIA WEC: Ημερομηνία παρουσίασης ανακοίνωσε η Ferrari

H Ferrari ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το νέο της υβριδικό μονοθέσιο τύπου LMH στις 30 Οκτωβρίου στην Ίμολα, την τελευταία ημέρα του παραδοσιακού Ferrari World Finals. Η σκουντερία άρχισε τις δοκιμές στο Φιοράνο τον Ιούλιο και έκτοτε έχει επισκεφθεί το Μουτζέλο, τη Βαρκελώνη, την Ίμολα και πιο πρόσφατα το Πορτιμάο, πάντα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής που αρχίζει το Μάρτιο στο Ζίμπρινγκ.

 Μέλη του προγράμματος εξέλιξης είναι οι οδηγοί της κατηγορίας GTE Αλεσάντρο Πιεργκουίντι, Τζέιμς Καλάντο, Αντόνιο Φουόκο και Μιγκέλ Μολίνα μαζί με τους επίσης εργοστασιακούς οδηγούς GT Ντάβιντε Ριγκόν, Ντανιέλ Σέρα, Αλέσιο Ροβέρα και Νίκλας Νίλσεν.

 «Ξεπεράσαμε τα 10.000 χιλιόμετρα δοκιμών, που θεωρώ ένα σημαντικό επίτευγμα», είπε ο επικεφαλής του προγράμματος Αντονέλο Κολέτα. «Πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα ώστε να αποκτήσουμε εμπειρία και παράλληλα να χρησιμοποιούμε αυτά που μαθαίνουμε στην πίστα. Το μονοθέσιο είναι περίπλοκο επειδή επιλέξαμε την κατηγορία Hypercar και όχι τους κανονισμούς LMDh που απαιτούν ένα ελαφρώς απλούστερο όχημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα