fbpx

Πριμ εκκίνησης στα πληρώματα της Touring Trophy στις «12 Ώρες Ελλάδα»

Πριμ εκκίνησης στα πληρώματα της Touring Trophy στις «12 Ώρες Ελλάδα»

Κατόπιν υψηλού ενδιαφέροντος συµµετοχής στο έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα», ιδιαίτερα από πληρώµατα της Πελοποννήσου, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να χορηγήσει πριµ εκκίνησης 100 ευρώ στα πληρώµατα που θα συµµετέχουν στο ανωτέρο έπαθλο της κατηγορίας Touring Trophy.

Όσα πληρώµατα έχουν ήδη δηλώσει συµµετοχή στο έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα» και καταβάλει το σχετικό εκπτωτικό ή πλήρες παράβολο, τότε το πριµ εκκίνησης θα τους επιστραφεί. Όσα πληρώµατα πρόκειται να δηλώσουν στο έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα» της Touring Trophy, τότε αυτόµατα θα αφαιρέσουν 100 ευρώ από την τιµή µέλους ή µη µέλους και θα καταβάλουν την διαφορά. Όσα πληρώµατα της Touring Trophy έχουν καταβάλει ή πρόκειται να καταβάλουν το πλήρες παράβολο, εκκινήσουν για τον 24ωρο αγώνα και αποφασίσουν στην Πάτρα να σταµατήσουν µετά το 1ο & 2ο σκέλος και να µην συνεχίσουν στο 3ο & 4ο σκέλος, τότε το πρίµ εκκίνησης θα τους επιστραφεί.

Η βαθµολογική κατάταξη της Touring Trophy χωρίζεται σε δύο ηµέρες, δηλαδή πρώτη ηµέρα (1ο Σκέλος «Κόρινθος – Βυτίνα» & 2ο Σκέλος «Βυτίνα – Πάτρα») και δεύτερη ηµέρα (3ο Σκέλος «Πάτρα – Γαλαξίδι» & 4ο Σκέλος «Γαλαξίδι – Αθήνα»).

Η πρώτη ηµέρα («Κόρινθος – Βυτίνα» & «Βυτίνα – Πάτρα» ισοδυναµεί µε το έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα».

Οι διαφορές Touring Trophy και Regularity

Οι ειδικές διαδροµές της Touring Trophy του 1ου Σκέλους είναι ίδιες µε αυτές της Regularity, αλλά µε λιγότερες χρονοµετρήσεις. Γενικότερα η ειδικές διαδροµές της Touring Trophy έχουν λιγότερες χρονοµετρήσεις από την Regularity.

Στο 2ο σκέλος η Touring Trophy δεν εκτελεί την τελευταία ειδική «Σταυροδρόµι» και ακολουθεί µετά τη Λάµπεια ελέυθερη πορεία προς Πάτρα.

Στο 3ο σκέλος η Touring Trophy δεν εκτελεί την 2η ειδική, την Super Stage «Τείχιο» και ακολουθεί µετά τη Ναύπακτο ελεύθερη πορεία προς Γαλαξίδι.

Στο 4ο σκέλος η Touring Trophy δεν εκτελεί την 1η ειδική «∆εσφίνα» και ακολουθεί µετά την Ιτέα ελεύθερη πορεία προς την 2η ειδική «Κυριάκι» και µετά Road Book ως τον τερµατισµό.

Η τελική ηµεροµηνία των δηλώσεων συµµετοχής παραµένει η Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και το πριµ των 100€ θα αφαιρείται απο την τιµή µέλους ή µη µέλους µόνον για τους συµµετέχοντες στην Touring Trophy.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα