fbpx

Χάμιλτον: «Διαφορετικό το αποτέλεσμα του 2021 με 300.000 παραπάνω»

Χάμιλτον: «Διαφορετικό το αποτέλεσμα του 2021 με 300.000 παραπάνω»

Στον χαμένο για εκείνον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 του 2021 αναφέρθηκε ξανά ο Λιούις Χάμιλτον με τον Βρετανό να δηλώνει ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν η Mercedes ξόδευε 300.000 παραπάνω στις βελτιώσεις του μονοθεσίου της.

 Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τον τίτλο στον τελευταίο γύρο του τελευταίου αγώνα στο Άμπου Ντάμπι. Την περασμένη εβδομάδα πολλές ήταν οι αναφορές που θέλουν δύο ομάδες να ξεπερνούν το όριο κόστους των 145 εκατομμυρίων δολαρίων και οι φήμες λένε ότι οι ομάδες αυτές είναι οι Red Bull και Aston Martin. Η FIA αναμένεται να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της έρευνάς της μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Θυμάμαι την περασμένη χρονιά στο Σίλβερστοουν που είχαμε την τελευταία μας αναβάθμιση και ευτυχώς ήταν σπουδαία και καταφέραμε να παλέψουμε με αυτήν», είπε ο Χάμιλτον στο Sky Sports ενόψει του Γκραν Πρι Ιαπωνίας αυτή την εβδομάδα. «Στην συνέχεια όμως βλέπαμε τη Red Bull κάθε εβδομάδα ή κάθε δεύτερη εβδομάδα να φέρνει αναβαθμίσεις. Νομίζω ότι από εκείνο το σημείο είχαν τουλάχιστον τέσσερις ακόμη αναβαθμίσεις. Αν ξοδεύαμε 300.000 σε ένα νέο πάτωμα ή σε μία τροποποιημένη πτέρυγα θα άλλαξε το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος επειδή θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση στον επόμενο αγώνα που θα είχαμε αυτές τις αναβαθμίσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα