fbpx

F1: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Mercedes ο Ρικιάρντο;

F1: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Mercedes ο Ρικιάρντο;

Πολύ πιθανή φέρεται να είναι η συμφωνία του Αυστραλού Ντάνιελ Ρικιάρντο με την ομάδα της Mercedes για τη θέση του εφεδρικού πιλότου στην επόμενη σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος F1.

 Το μέλλον του Ρικιάρντο στο χώρο παραμένει αβέβαιο από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι ο Όσκαρ Πιάστρι θα τον αντικαταστήσει στο τέλος της χρονιάς στη McLaren. Ο Αυστραλός έχει δηλώσει ότι θα μπορούσε να μείνει μία χρονιά εκτός δράσης ενώ Haas και Williams έδειχναν ως πιθανοί προορισμοί για την συνέχεια της καριέρας του.

 Ο Ρικιάρντο εμφανίστηκε να φεύγει από το χώρο φιλοξενίας της Mercedes στα πάντοκ του Γκραν Πρι Σιγκαπούρης την περασμένη εβδομάδα κάτι που έδωσε χώρο στην εξάπλωση των φημών ότι μπορεί να καταλήξει να είναι ο αντικαταστάτης του Λιούις Χάμιλτον με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος και το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν.

 Προς το παρόν δεν υπάρχει ένδειξη ότι ο Χάμιλτον θα φύγει από τη Mercedes ή θα αποσυρθεί από τη δράση, με το αφεντικό της ομάδας, τον Τότο Βολφ, να ισχυρίζεται ότι ο Άγγλος θα μείνει στο χώρο για άλλα πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα